Klik hier voor de Nederlandse versie Klik hier voor de Franse versie Klik hier voor de Engelse versie Klik hier voor de Duitse versie


   Home
   Ons Bedrijf
   Nieuws
   Oplossing
   Fotogalerij
   Plantenbib
   Producten
   Groothandel
   Ligging
   Contact

http://www.southafricanpride.be

Welkom op onze website
 

Cactuskwekerij Ariane is een groothandelaar actief in de teelt en import van cactussen, succulenten, sempervivums & caudexplanten. Naast een glasoppervlakte van 3800m² is er ook een buitenoppervlakte van 6000m².
Het bedrijf wordt geleid door Hans Van de Voorde en zijn echtgenote Ariane Taeldeman, bijgestaan door 2 vaste medewerkers. In drukke tijden wordt daarnaast nog een beroep gedaan op met jobstudenten en / of interimarbeiders.
Meer dan 90% van onze verkoop als groothandelaar gebeurt via plantenexportbedrijven.

 
 

•  Cactussen; Deze worden zowel uit zaad als stek vermeerderd in onze eigen kwekerij en geïmporteerd uit de Canarische Eilanden. Beschikbaar in potmaten vanaf 5,5cm. diameter tot potten van 60cm. diameter.

 
 

•  Succulenten; Hiervoor werken we samen met Belgicactus die deze planten bij ons aanlevert vanaf potmaat 5,5cm. tot 13cm diameter. Het gamma wordt seizoensgebonden ook nog aangevuld met importsucculenten

 
 

•  Sempervivums; Deze worden allemaal vermeerderd via stek en zijn beschikbaar in pot 5,5cm, 8,5cm. & 13cm. en gevulde schalen.

 
 

•  Caudexplanten; Deze typische droogteplanten worden als kleine planten hier gekweekt en als grotere exemplaren geïmporteerd uit Zuid-Afrika. Het ' South African Pride ' label wordt gebruikt om deze planten te commercialiseren.

 
 

Al deze planten worden uit voorraad geleverd en kunnen in samenspraak met de klant voorzien worden van cache-pots, hoezen, steeketiketten en prijslabels. Ook presentatie in displays is mogelijk.

 
!!! Welkom op onze website !!!